Stafi i Albasoul
Do te postohet nje liste e plote e krijuesve dhe stafit drejtues te Albasoul dhe gjithe sherbimeve tona. Keta jane ata qe bejne te mundur mbarevajtjen e Albasoul dhe sherbimeve tona.Ky artikull vjen nga Shpirti i Shqiptarit
http://www.albasoul.com