TE GJITHA VARGJET E PUBLIKUARA TE NAIMIT JANE MARRE NGA:

                http://www.geocities.com/Paris/LeftBank/5636/naim/

        DHE JANE KONTRIBUT I ZOTIT DASHAMIR HOXHA!

 

KLIKONI KETU TE NJIHENI ME VARGJET E NAIMIT