Pervetesoni nje gjuhe te huaj ne kohe rekord !


OFERTE SPECIALE PER ANETARET E KOMUNITETIT

Kompania Ectaco ben nje oferte speciale ekskluzivisht per anetaret e Albasoul. Kjo kompani prodhon dhe tregton fjalore elektronike xhepi ne shume gjuhe te botes, midis tyre edhe ne gjuhen shqipe. Kjo oferte vlen vetem per porosite e bera nga Albasoul. Oferta permban:

 1. $10 me pak nga cmimi i reklamuar ne faqen e tyre zyrtare per modelet EAI600T dhe EAI400T
 2. Adaptues AC/DC per karrikim falas, nje vlere prej $15 per modelet EAI600T dhe EAI400T.
 3. PC-Link qe mundeson lidhjen me kompjuterin falas, nje vlere prej $40 per modelet EAI600T dhe EAI400T.
 4. Transporti ne SHBA dhe Kanada eshte falas, mbulohet nga kompania.
 5. Nese porositni modelet EAI600T dhe EAI400T do te merrni edhe disa fjalore shqip falas ne CD.
 6. $20 zbritje per te gjithe programet fjalor-shqip qe instalohen ne kompjuter.
 7. Per cdo produkt te shitur, Ectaco do te beje nje donacion ne komunitetin tone prej 20% te vleres se produktit te shitur.

SI TE POROSITNI FJALORET

Eshte shume e rendesishme qe te ndiqni keto hapa si me poshte:

 1. Njihuni me fjaloret dhe cfare ato iu ofrojne. Fjaloret i gjeni te renditur me poshte. Zgjidhni ate qe ju mendoni se ju vjen ju me ne ndihme per te mesuar anglisht apo gjuhet e tjera te huaja.
 2. Klikoni mbi "Porositni Fjalorin" ose mbi vete fotografine e fjalorit te cilin deshironi te porositni. Eshte e rendesishme qe te klikoni mbi fotot e meposhtme perpara se te vini tek faqja zyrtare e kompanise, pasi sic do ta vini re, kjo oferte nuk egziston ne faqen e kompanise, dhe iu ofrohet te gjithe atyre qe vizitojne faqen Albasoul ! Kompania nuk e respekton kete oferte nese behet nga faqe te tjera na rrjet !
 3. Pasi te klikoni mbi lidhjen e porosise me poshte, do tu hapet faqja zyrtare e kompanise, ku do te shikoni perseri produktin ne te cilin ju jeni te interesuar, por kesaj here eshte ne anglisht. Hidhuni nje sy te gjitha mundesive te renditura qe iu ofron ky fjalor, dhe nese jeni gati ta porositni, klikoni mbi butonin "Buy now" ne fund te faqes. (ilustrim me foto)
 4. Do tu hapet nje faqe qe do tu konfirmoje produktin qe ju keni zgjedhur ashtu sic do tu renditi uljen dhe oferten speciale qe ofron kompania. Do te shikoni edhe nje kuti e titulluar "Coments". Atje do te shtypni kodin qe do ta merrni nga kjo faqe, poshte lidhjes "Porositni Fjalorin" per ato produkte qe kane nje kod te tille. Per shembull, modeli EAI600T ka kodin DSC-10&ad&link-5351696. Klikoni mbi butonin "Add" qe te beni nje ulje nga cmimi fillestar. Ne rastin e modelit EAI600T kjo ulje eshte $35. ( ilustrim me foto ) ( ilustrim i zbritjes ).
 5. Pasi te keni bere zbritjen me sukses nga cmimi fillestar, tani jeni gati qe te vazhdoni me tej me porosine, duke dhene adresen dhe duke zgjedhur menyren e pageses. Klikoni mbi "Fill in Order Form" ( ilustrim me foto )
 6. Mbushni formularin me adresen tuaj ku do te dergohet fjalori ( ilustrim me foto ) dhe zgjidhni edhe menyren e pageses, me karte krediti ose menyre tjeter si cek, money order, ( ilustrim me foto ) . Menyra me e thjeshte dhe me e shpejte eshte me karte krediti pasi pagesa behet ne cast, dhe fjalori do te paketohet e niset ne adresen tuaj menjehere. Nese zgjidhni nje menyre tjeter pagese, procesi i dergimit te fjalorit do te zgjasi paksa me gjate derisa te verifikohet pagesa. Nese keni nevoje per ndihme per te gjetur nje menyre pagese, na shkruani tek webmaster@albasoul.com.
 7. Verfikojeni edhe njehere formularin e porosise per tu siguruar qe e keni dhene gjithe informacionin sic duhet dhe nuk keni bere ndonje gabim me adresen apo numrat e kartes se kreditit. Pasi te jeni siguruar klikoni vetem njehere mbi butonin "Here" ne fund te faqes. Pasi te klikoni, prisni per disa sekonda derisa porosia te verifikohet dhe shkoje ne destinacion.
 8. Brenda 24 oresh, kompania do tu marri ju ne telefon ne numrin qe ju dhate ne formularin e porosise, per te verifikuar informacionin qe ju keni dhene ne ate formular. Kjo eshte mundesi e mire per ju per te bere te gjitha pyetjet qe mund te kini. Faqja e fundit e konfirmimit do te permbaje edhe nje numer telefoni te kompanise, te shoqeruar me email ku ju mund ti kontaktoni ne cdo kohe. ( ilustrim me foto )

FJALOR ELEKTRONIK SHQIP-ANGLISHT ME ZE !

MODELI: EAl600T
 • Ky eshte nje fjalor elektronik me ze dhe mundesi linguistike te avancuara. Fjalori eshte i vogel qe mund te mbahet edhe ne xhep dhe grafiket dhe modeli elektronik e bejne teper te kendshem perdorimin e tij, ndryshe nga nje fjalor liber.
 • Fjalori eshte akademik dhe permban 475,000 fjale e perkufizime prej te cilave 36,000 jane fjale mjekesore, 33,000 jane fjale teknike, 28,000 jane fjale juridike dhe 29,000 jane terma biznesi. Fjalori gjithashtu permban fjale dhe fraza krahinore te perdorimit te perditshem qe nuk i permban gjuha letrare. Ju jep mundesine te rregjistroni fjale te reja gjithashtu. Do te gjeni edhe rreth 1,200 fjale te perdorura ne raste emergjence te grupuara ne 12 kategori, plus 200 idioma amerikane.
 • Duke qene fjalor elektronik, ju keni kontroll mbi volumin dhe shpejtesine e shqiptimit te fjaleve ne anglisht. Gjithashtu ju ndihmon me pergatitjen per dhenien e testit te TOEFL. Si shtese do te gjeni edhe nje direktori bisnesi ku mund te ruani informacionin e miqve tuaj, si numera telefoni, adresa pa harruar edhe lojra te ndryshme. (...klikoni ketu te mesoni me shume | manuali shqip)
DSC-10&ad&link-5351696

FJALOR ELEKTRONIK SHQIP-ANGLISHT ME ZE !

MODELI: EAl400T
 • Fjalori dygjuhesh permban 450,000 fjale e fraza nga anglishtja dhe shqipja mbi fushen mjekesore, teknike, biznesit dhe juridike. Fjale te reja mund te shkarkon nga Interneti dhe ti shtohen ketij fjalori. Ky fjalor eshte ne gjendje qe te shqiptoje ne anglisht jo vetem fjalet qe jane programuar por edhe fjale te reja qe ju mund te hasni. Mbi 1,100 shprehje te perdorimit te perditshem apo raste emergjence jane grupuar ne 12 kategori. Kjo ben te mundur qe pavaresisht nga situata qe ju mund te jeni, fjalori te jete ne gjendje tu ndihmoje jashte mase per te komunikuar.
 • Perdorimi i ketij fjalori do tua lehtesoje jashte mase komunikimin ne gjuhen anglisht, pavaresisht nga niveli ne te cilen ju jeni. Thjeshte shtypni fjalen qe ju nuk dini kuptimin dhe fjalori do tu nxjerri jo vetem perkufizimin por edhe fjale te ngjashme. Kur nuk jeni i sigurt se si germezohet nje fjale, programi i gramatikes Vector Ultima™ do tu lejoje qe ta shtypni fjalen si e degjoni, dhe do tu ofroje edhe nje liste fjalesh ku do te gjeni edhe fjalen qe kerkoni.
 • Ky fjalore elektronik permban edhe nje organizues elektronik qe ju lejon te ruani numra telefonash, kalendarin personal dhe te mbroni me fjalekalim fjalorin tuaj. Te gjithe informacionini qe permban fjalori mund ta hidhni per ta ruajtur edhe ne kompjuterin tuaj dhe anasjelltas. Ne kete menyre edhe nese fshini padashur nje fjale, mund ta hidhni serrisht nga kopja qe keni ne kompjuter. Gjithashtu do te gjeni edhe lojen "Njeri i varur" qe do tu ndihmoje jashte mase te pervetesoni anglishten ose shqipen. (...klikoni ketu te mesoni me shume)
DSC-10&ad&link-5351696

FJALOR ELEKTRONIK PER KOMPJUTERIN TUAJ


 • Ndryshe nga fjaloret e mesiperm te cilet jane kompjutera te vegjel qe mund te mbahen ne dore apo ne xhep, ky eshte nje program te cilin mund ta instaloni ne kompjuterin tuaj shtepiak ose ne zyre. Ky program punon vetem ne ato kompjutera qe perdorin sistemin e operimit Windows, cdo version.
 • Fjalori eshte akademik dhe permban 450,000 fjale e perkufizime prej te cilave 36,000 jane fjale mjekesore, 33,000 jane fjale teknike, 28,000 jane fjale juridike dhe 29,000 jane terma biznesi. Fjalori gjithashtu permban fjale dhe fraza krahinore te perdorimit te perditshem qe nuk i permban gjuha letrare. Ju jep mundesine te rregjistroni fjale te reja gjithashtu. Do te gjeni edhe rreth 1,200 fjale te perdorura ne raste emergjence te grupuara ne 12 kategori, plus 200 idioma amerikane.(...klikoni ketu te mesoni me shume )
 DSC-20-5351696

* Per per nje liste te plote te programeve nga faqja zyrtare e kompanise klikoni ECTACO.

 
© Albasoul.com 1998-2003. Te gjitha te drejtat te rezervuara.